11 Temmuz 2017 Salı

TAKDİR EDİLMEK



    EVET BAYAN SİZİN SIKINTINIZ NEDİR? TAKDİR GÖRMEK

         Hayata pencerenin hep artı tarafından bakıyordu. Vermeyi gönüllerde taht kurmayı çok seviyordu. Uçamayan kuşa kanat olmak, yuvasız kuşlara yuva yapmak, çaresizlere çare olmak, kışın bir fakirin odunun almak, bir hastanın refakatçisi olmak, gönüllü toplum yararına çalışmak, hayatını dünyasını bu çerçevede şekillendirmek. Böyle mutlu oluyordu, teselli buluyordu. Karşılığında biraz sevgi tebessüm bekliyordu. Sevgi tebessüm verilince eksilmiyordu. Bir takdir bir teşekkür.
        Takdir edilmek duygusudur insanları kamçılayan gaza getiren, sen yaparsın, sen edersin, sen başarısızsın, sözü nice yapılmazları yaptırmış nice yorgun gönülleri ayağa kaldırmıştır.
          Aferinler nice tembel çocuğu birincilik kürsüsüne çıkarmıştır onu motive etmiştir. Derslerini sevdirmiştir. 
       Akışlar bir sanatçının yaşam kaynağıdır. Hayat damarıdır nefes alışıdır. Alkış biterse sanatçılar da biter. 
        Birilerine aferin dersek alkış tutarsak yaptıklarını takdir edersek neyimiz eksilir? Bir dostun bir dostuna vereceği en güzel şey elidir. Bir el uzat elinle dilinle kalbinle öv takdir et onun yaşama bağlayan hayat kalitesini artıran kendi periyodunda gitmesini devam etmesini sağla devam etsin motive olsun güçlükleri başarsın umutları yıkılmasın.
       Neden? Neden? Ben yapıyorum ediyorum da kimse görmüyor takdir etmiyor demesin.  Onun yaptıkları güzelliklere başarılara bir el de siz uzatarak ortak olun takdir edin teşekkür edin. Rabbinize teşekkür edin her gün size önünüze sonsuz nimetleri serdiği için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder