3 Temmuz 2017 Pazartesi

HAVANDA SU DÖVMEK

       Kurduğun hayallerin seni bir adım öne atmıyor başarısızlıkların ardın sıra geliyor yalnızlığın gün geçtikçe pekişiyor. Cesaret Kaf Dağının ardında saklı sanki ulaşılamıyor. Kınanma duygusu utanma duygusu ile karışıyor. Başarı başarısızlığın ardına saklanıyor gün yüzüne çıkmaya korkuyor. Sen ise havanda su dövmeye devam et. Güneşini balçıkla sıva da senin içindeki cevherini gün yüzüne çıkmasına izin vermesin. Sürekli perdeni kapalı tut güneş içeri girmesin. Sakın gözlerini açma bütün güzellikleri görmek için. 
         İçindeki saklı dünyan sana ait olan dünyanı paylaş birileriyle tetikle içindeki kıvılcım ateşini korkma perdeyi aç gözlerini aç senin elinde olan şeyler bunlar.
          Cesaretinden dolayı kutluyorum seni bak başardın gün yüzüne çıkmayı. Aydınlıkta dolaş, fikirlerini paylaş, fikir dostlukları kur umutların hayallerin yeşersin, araştırmalarınla hayallerini geliştir uygula  Çok hızlı yol kat ediyorsun. Güzel fikirler güzel paylaşımlar, paylaştıkça artan güzellikler. Donanımların ne de çokmuş meğer boşuna heba olacaktı. Sen eğer o hamleyi atmasaydın cesaretini gün yüzüne çıkarmasaydın tercihin cesaretin olmasaydı eğer sen hala havanda su dövüp boş boşuna kendi kendine hayal kurup tükenip gidecektin.
        Bak paylaştın seninle fikir birlikteliğinle fikirlerin güzelleşti çiçek açtı.  Yazın meyvesini verir güzün harman kaldırırsın inşallah. Cesaret senin anahtarın bütün kapıları açmak için idealin de başarı olsun. Her fikir her olumlu düşünce kabulümüzdür.
      Sen yeter ki iste,
      Sen iste herşey çok güzel ama çok güzel olur
      Sen iste akan, akan sular durur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder