27 Mart 2018 Salı

K↝A↝K↝A↝O↝L↝U


     Çİ     
    😋
     KO
    😋
    LA
    😋
     TA

    
      Çikolatanın her çeşidinde de hoşlanırım. Aklınıza hangi çeşidi de gelirse. Kakaolusundan hoşlanırım genellikle o eksiksiz kakao tadıyla tropikal oluşundan anonim gibi tıpkı kendi doğallığını sunuşundan. 


Hoşlandığım başka fındıklı kakaolu olanı da daha çok sevdiğimi itiraf etmeliyim. 
Eğer ki şurada daha farklı çeşitler poşetler içinde var diyorsanız. Sadece leziz, nefis bir tat da onların içinde gizlendiyse getirin bir de bunların tadına bakayım. 



Ama az önceki kakaolu browni serisinden vazgeçtiğimi de sanmayın. Browni bir marka ismi olmakla birlikte aslında çikolatalı keklerin genel adıdır.  Ama o bir zamanlar düşündüğüm seri idi şimdi o da değişti. Şimdi o kakaolunun yanına farklı yeni marshmallowlu çeşitler de eklendi. Başka çeşitlere de hevesim olsun diye de yeni çeşitler. Çeşit ve markalarda kısıtlama yok. Bu nedenle çeşitler çoğaldıkça her birinin de damağımda test edebilirim. 




Damağıma her değeni burada duygu tat alma, lezzet, haz, enfes, nefis, leziz harika hangisi olduklarını da altını çize çize size anlatabilirim. Ama tatmadan olmaz yemeden bilinmez.
Üreticiler her türlü çeşidi de önümüze sunmuş işte, son bir not. Çocuklar artık büyüklerini de dinlemez büyüklerin tercihlerini ellerine verdiklerini çünkü onları da her türlü reklam filmi afiş uyarıyor, uyandırıyor.   Umarım bunu da bir kenara yazarsınız. Ürün tanıtımında reklamların ne kadar önemli olduğunu çocukları etkilediği gibi büyükleri de etkilediğini.  




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder