22 Ağustos 2017 Salı

DERSİMİZ STRES


     Gülümse biraz gülsün gözlerin bırak dertleri gamı kederi hadi gülümse. Patlamamış bir bombanın yanından geçtik spot ışıkları hepsi üzerimizde parlıyordu.  Filmin bu sahnesinde bize kızılcık şerbeti içmek düşmüştü. 
       Keyfi ehli geçen bir günde hiç beklenmedik bir misafir geliyor senin hayat akışını altüst ediyor seni stresler içinde bırakıp çekiliyordu sahneden oh ne ala ne ala hiçbir şey olmamış gibi de pişkin pişkin gülüyordu. Yaptıkları ona göre bir hata değildi. Ya geride bıraktığı afet hiç kendisine toz kondurmuyor. O kraldı yalancı kral burnu bir karış havada kendini beğenmiş kral in aşağılara da kendini dev aynasında değil de boy aynasında bir bak. Acım taze bu yüzden öfkeme de ağzımdan çıkan sözlere de hakim olmam lazım. Dertlerimi boş odalara boş duvarlara anlatıp da rahatlamam lazım. Bir gün içinde biraz ruhsal yorgunluk iç acısı üzüntüsü yaşadıysam da geçti gittiler. Kendimi de takdir edeceğim bu olayın üzerimden teğet geçmesinden ama bu kaçıncı böylede olmaz ki böyle de yapılmaz ki ne kadar dayanır bu yürek. Her gelen bir kanatıyor acıtıyor hani nerede  dost bildiklerimiz hani nerede tükenmez arkadaşlıklarımız.
        Çevremde oluşan duvarlar kale duvarlarını aştı kalınlaştıkça kalınlaştı daha ne olsun yalancı dostlara set. İnsanlarla ilişkilerimiz hep inişli çıkışlı zikzak çiziyor. Hiçbir zaman rayında gitmiyor. Hep olumsuzluklar dürtüsü ben de çözülmeyen sorunlar ben de düğümleniyor. 
       Ey arkadaş, dost, yarenler topluluğu gölge etmeyin, başka ihsan istemem sizden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder