6 Nisan 2018 Cuma

BEYAZ MELEK

SEVGİNİZİ ASLA YARINA ERTELEMEYİN, O YARIN BELKİ HİÇ OLMAYABİLİR.

    Filmin Oyuncuları: Mahsun Kırmızıgül, Arif Erkin, Cezmi Baskın, Yıldız Kenter, Erol Günaydın, Fadik Sevin Atasoy
Senaryo ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı film. İnsana has duyguların işlendiği başından sonuna gözleriniz nemli seyredeceğiniz derinden etkileneceğiniz olağanüstü bir dram. Huzur evinde unutulmuş görmüş geçirmiş  insanlar ve yaşanmış uzun hayatlar. Duygu o kadar güzel işlenmiş ki duygu yoğunluğuyla izlerken, izleyenleri saf ve temiz haline götüren ve izleyenlere vicdan muhasebesi yaptıran bir film. Kırsal kesimde ve büyük şehirlerde yaşlı ana babalara saygı farkındalığını da anlatıyor. Filmin konusu ve verdiği mesaj bu. AYRICA bir grup insanın bir grup insana duyduğu aşkın ve sevginin hikayesini de anlatıyor. Aşkın ve sevginin hikayesi. Sevginizi asla yarınlara ertelemeyin  o yarın belki hiçolmayabilir diyor.
Senaryo çok güzel seçilen mekanlar özellikle Tuz Gölü ve civarı,oyuncular müzik süper. Bu sebeple filmin her noktasında filme bağlanıyorsunuz. Bir de anlatılanların ve gösterilenlerin gerçek olduğunu bilmek. Filmde rol alan büyük usta sanatçılarımızın bir çoğunun da artık hayatta olmadıklarını bilmek.
Film harika,muhteşem bunu aldığı ödüllerle kanıtlamış. En İyi Yabancı Uluslararası Film ödülü ve yönetmen ödülü. Ayrıca  yaşlı ve bakıma muhtaç  kimselere sağlık yerinde bakım hizmetlerini içeren bir kanun hükmünün yer almasına ön ayak olmuş. Beyaz Melek Yasası. Beyaz Melek filmini izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder